Gebruikerslogin

Zoektips

In WEKAbouw kunt u op diverse manieren uw zoekopdracht verfijnen:

 

Combineren van trefwoorden
Door meerdere termen op te geven, gescheiden door een spatie, zoekt u automatisch op een combinatie van deze trefwoorden. Bijvoorbeeld: veiligheid and hoogte. U zult nu enkel resultaten terugkrijgen die beide trefwoorden bevatten.

 

Filteren van zoekopdrachten
U kunt een zoekopdracht verder verfijnen door op de pagina met resultaten in de rechterkolom extra kenmerken toe te voegen. Een lijst met beschikbare kenmerken wordt automatisch weergegeven. Bijvoorbeeld: klik op 'Duurzaamheid' onder Thema's. U zult nu alleen resultaten vinden die gekenmerkt zijn met het thema 'Duurzaamheid'.

 

Uitsluiten van trefwoorden
Hiervoor gebruikt u een koppelteken (-) voor het trefwoord dat u wil uitsluiten. Bijvoorbeeld: water -zout. U zult nu alleen resultaten terugkrijgen waarin de term zout niet gebruikt wordt.

 

Zoeken binnen resultaten
Als u een term aan de huidige zoekresultaten wilt toevoegen, zorg dan dat het vinkje 'zoeken binnen deze resultaten' onder het zoekveld is ingeschakeld. Dit is standaard het geval. U kunt ook zoeken binnen deze resultaten met uitsluitende termen (zie hierboven).